Privatnosti

U tvrtki, dostupnoj iz, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o pravilima privatnosti sadrži vrste podataka koje prikuplja i bilježi i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o našim Pravilima o privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Ova Pravila o privatnosti primjenjuju se samo na naše online aktivnosti i vrijede za posjetitelje naše web stranice s obzirom na informacije koje su podijelili i/ ili prikupili . Ova se pravila ne primjenjuju na informacije prikupljene izvan mreže ili putem kanala koji nisu ova web stranica.

Pristanak

Korištenjem naše web stranice ovime pristajete na naša Pravila o privatnosti i slažete se s njezinim uvjetima.

Podaci koje prikupljamo

Osobni podaci koje trebate dostaviti i razlozi zbog kojih se od vas traži da ih dostavite bit će vam jasni u trenutku kada od vas zatražimo da navedete svoje osobne podatke.

Ako nas izravno kontaktirate, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama kao što su vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i / ili privici koje nam možete poslati i sve druge informacije koje možete navesti.

Kada se registrirate za račun, možemo zatražiti vaše podatke za kontakt, uključujući stavke kao što su ime, naziv tvrtke, adresa, adresa e-pošte i telefonski broj.

Kako koristimo vaše podatke

Podatke koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

  • Pružajte, upravljajte i održavajte našu web stranicu
  • Poboljšajte, personalizirajte i proširite našu web stranicu
  • Razumjeti i analizirati kako koristite našu web stranicu
  • Razvoj novih proizvoda, usluga, značajki i funkcionalnosti
  • Komunicirajte s vama, izravno ili putem jednog od naših partnera, uključujući korisničku službu, kako bismo vam pružili ažuriranja i druge informacije koje se odnose na web stranicu te u marketinške i promotivne svrhe
  • Slanje e-pošte
  • Pronalaženje i sprječavanje prijevara

Datoteke zapisnika

slijedi standardnu proceduru korištenja datoteka zapisnika. Te datoteke bilježe posjetitelje kada posjete web stranice. Sve hosting tvrtke to rade i dio su analitike hosting usluga. Podaci koje prikupljaju datoteke zapisnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), oznaku datuma i vremena, stranice za upućivanje / izlaz i eventualno broj klikova. Oni nisu povezani s bilo kojim informacijama koje se mogu osobno identificirati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje web stranice, praćenje kretanja korisnika na web mjestu i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići i web-pratilice

Kao i svaka druga web stranica, koristi "kolačiće". Ovi kolačići koriste se za pohranu podataka, uključujući preferencije posjetitelja, i stranice na web mjestu kojima je posjetitelj pristupio ili posjetio. Podaci se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagodbom sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i / ili drugih informacija.

Veze trećih strana

Naša web stranica može imati poveznice na druge web stranice. Pregledajte njihova pravila o privatnosti kako biste saznali više o tome kako prikupljaju i koriste vaše osobne podatke jer ne kontroliramo njihova pravila i prakse obrade osobnih podataka.

Pravila o zaštiti privatnosti partnera za oglašavanje

Poslužitelji oglasa ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije kao što su kolačići, JavaScript ili web-pratilice koje se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i vezama koje se pojavljuju na , a koje se šalju izravno u preglednik korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na web-lokacijama koje posjećujete.

Imajte na umu da nema pristup ili kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste oglašivači treće strane.

Pravila o zaštiti privatnosti trećih strana

Pravila o privatnosti ne primjenjuju se na druge oglašivače ili web-lokacije. Stoga vam savjetujemo da detaljnije informacije potražite u odgovarajućim Pravilima o privatnosti ovih oglasnih poslužitelja trećih strana. Može uključivati njihovu praksu i upute o tome kako isključiti određene opcije.

Kolačiće možete onemogućiti putem pojedinačnih opcija preglednika. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web stranicama preglednika.

CCPA prava na privatnost

U skladu s CCPA-om, među ostalim pravima, kalifornijski potrošači imaju pravo:

Zatražite da poduzeće koje prikuplja osobne podatke potrošača otkrije kategorije i određene osobne podatke koje je poduzeće prikupilo o potrošačima.

Zatražite da tvrtka izbriše sve osobne podatke o potrošaču koje je tvrtka prikupila.

Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti bilo koje od ovih prava, obratite nam se.

GDPR prava na zaštitu podataka

Željeli bismo biti sigurni da ste u potpunosti svjesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sljedeće:

Pravo na pristup – Imate pravo zatražiti kopije svojih osobnih podataka. Možemo vam naplatiti malu naknadu za ovu uslugu.

Pravo na ispravak - Imate pravo zatražiti da ispravimo sve podatke za koje smatrate da su netočni. Također imate pravo zatražiti da ispunimo podatke za koje smatrate da su nepotpuni.

Pravo na brisanje - Imate pravo zatražiti da izbrišemo vaše osobne podatke, pod određenim uvjetima.

Pravo na ograničavanje obrade - Imate pravo zatražiti da ograničimo obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo prigovora na obradu – Imate pravo prigovora na našu obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo na prenosivost podataka - Imate pravo zatražiti da podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji ili izravno vama, pod određenim uvjetima.

Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti bilo koje od ovih prava, obratite nam se.

Izmjene ovih pravila o privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati naša Pravila o privatnosti. Stoga vam savjetujemo da povremeno pregledavate ovu stranicu za bilo kakve promjene. O svim promjenama obavijestit ćemo vas objavljivanjem novih Pravila o privatnosti na ovoj stranici. Te promjene stupaju na snagu odmah, nakon što su objavljene na ovoj stranici.

Obratite nam se

Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga o našim Pravilima o privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas.