Odricanje

Ako trebate više informacija ili imate bilo kakvih pitanja o odricanju od odgovornosti naše web stranice, slobodno nas kontaktirajte e-poštom na [email protected].

Sve informacije na ovoj web stranici - - objavljene su u dobroj vjeri i samo u opće informativne svrhe. ne daje nikakva jamstva o potpunosti, pouzdanosti i točnosti tih informacija. Svaka radnja koju poduzmete na temelju informacija koje pronađete na ovoj web stranici, strogo je na vlastitu odgovornost. neće biti odgovoran za bilo kakve gubitke i / ili štetu u vezi s korištenjem naše web stranice.

S naše web stranice možete posjetiti druge web stranice slijedeći hiperveze na takve vanjske web stranice. Iako nastojimo pružiti samo kvalitetne poveznice na korisne i etičke web stranice, nemamo kontrolu nad sadržajem i prirodom tih web stranica. Ove poveznice na druge web stranice ne podrazumijevaju preporuku za sav sadržaj koji se nalazi na tim stranicama. Vlasnici web-mjesta i sadržaj mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti i mogu se pojaviti prije nego što imamo priliku ukloniti vezu koja je možda postala "loša".

Također imajte na umu da kada napustite našu web stranicu, druge web stranice mogu imati različita pravila i uvjete privatnosti koji su izvan naše kontrole. Svakako provjerite Pravila o privatnosti ovih web stranica, kao i njihove "Uvjete pružanja usluge" prije nego što se uključite u bilo koju tvrtku ili prenesete bilo kakve podatke.

Pristanak

Korištenjem naše web stranice ovime pristajete na naše odricanje od odgovornosti i slažete se s njegovim uvjetima.

Ažurirati

Ako ažuriramo, izmijenimo ili napravimo bilo kakve promjene u ovom dokumentu, te će promjene biti istaknuto objavljene ovdje.